top of page

1. Analyysi

Kosteusongelmat voivat olla monimutkaisia. Drymat-järjestelmän käyttöönotto alkaa aina perusteellisella analyysillä. Tämä varmistaa, että Drymat-järjestelmä on tehokas ratkaisu juuri sinun kosteusongelmiisi. Analyysin aikana tarkistamme, ettei seinissä ole paineistettua vettä tai veden suonia, jotka voisivat tehdä Drymat-järjestelmän tehottomaksi.

2. Kosteuden mittaus

Kosteuden ja lämpötilan mittaaminen rakennuksissa on olennainen osa prosessia. Käytämme GANN UNI 2 mittauslaitetta tai GANN kalsiumkarbidimenetelmää  perusmittauksena. Tämän avulla voimme määrittää tarkasti, kuinka paljon kosteutta on läsnä ja mikä on häiriöpotentiaali.

3. Asennus

Drymat-järjestelmän asentaminen on yksinkertaista. Tarvitsemme vain säännöllisen sähköliitännän paikan päällä.  Järjestelmä automaattisesti säätää virrankulutusta ja vähentää jännitettä kosteuden mukaan.

4. Kuivausvaihe

Kuivausprosessi kestää noin kaksi 6-18kk (Erikoistapauksessa 36kk) riippuen olosuhteista ja seinän paksuudesta. Drymat ei ainoastaan kuivaa seiniä, vaan myös poistaa niistä suolat.

5. Tulosten tarkistus

Drymat-kapillaarikuivausjärjestelmä tarjoaa pitkän aikavälin ratkaisun. Voit tuntea, kuinka huoneen ilmasto on parantunut. Mittaamme ja seuraamme objektiivisia indikaattoreita kuivausprosessin aikana ja sen jälkeen, joten voimme kertoa tarkalleen, kuinka paljon kosteutta on poistettu rakenteesta.

6. Anoditekniikka

Anoditekniikan avulla kuivausprosessia voidaan tehostaa. Anoodit ja katoodit ovat valmistettu titaanista, jolla on iridium- tai platinapinnoite, jotta ne kestävät vähintään 30 vuotta. 

Ota ensimmäinen askel kohti kuivaa ja terveellistä sisäilmaa!

bottom of page